Sendra Boots Norge

Cowboy Boots and their amazing Story   -   From the very Beginning until Today

Cowboy Boots - Story
Historien om Cowboy Boots
Norge & Cowboy Boots
Sendra Boots Norge
Puss & Stell
Tilbakemelding

Historien om Sendra Cowboy Boots - en av tidenes aller beste produsenter

Sendra innehar nå en plass på verdens fineste motearenaer, utstillingsvinduer, og ikke minst pryder de magasiner som Elle, Vogue, In Style, Glamour, GQ og Cosmopolitan. Sendra har blitt selveste ikonet på en mote som nekter å dø ut.


Vi må gå nesten hundre år og fire generasjoner tilbake for å komme til starten av den suksessrike bedriften Andrés Sendra grunnla allerede i 1913. Det var dette året skinngarversønnen returnerte fra en entusiastisk USA reise, der han hadde prøvd, brukt, opplevd og lært om de legendariske Cowboys og deres fantastiske Boots. Resultatet ser vi den dag i dag. Sendra Boots i Almansa, Albacete, Spania er en av verdens beste, ledende og største produsenter av kvalitets Cowboy Boots både til stas og praktisk bruk. Sendra var dessuten raskt ute med å benytte den nye Goodyear teknologien i sine produkter.


Frem til 1962 hadde Sendra nok med å dekke den enorme etterspørselen på hjemmemarkedet, men nå var tiden kommet for videre internasjonal ekspansjon og markedsføring. Den store utfordringen var å tråkke inn på amerikanernes territorium og utfordre det amerikanske markedet, for å se om de hadde samme muligheter der også med sitt unike kvalitetsprodukt.


Etter en solid braksuksess på det amerikanske markedet i 1965, utvidet Sendra sin kommersielle ekspansjon på sitt eget gamle kontinent. Fra 1958 forsøker også Sendra å bli mer og mer profesjonell i markedsføringen og Sendra setter seg enorme mål og begynner å lage et stort sortiment av forskjellige kvalitets Boots. Ja, noe for enhver smak. Slik begynte Sendra sitt race og kappløp inn i verdens sentrum av fashion og moter.


I 1988 kom lanseringen av en ny linje Boots, side om side med deres nå verdenskjente Cowboy Boots. En videreutvikling av Biker Line. Motero Style blir lansert for ”asfalt Cowboys” i sort skinn og med remmer/ringer rundt ankelen, også kalt harness..


Ennå en ny kolleksjon i familien Sendra Boots oppstår i 1994. Fusjonen mellom de klassiske Cowboy Boots og de tendensiøse Fashion Boots, muliggjør at Sendra gjenskaper den eventyrlige historien og bringer den videre langt inn i fremtiden for de kommende generasjoner.


Sendra er i 1995 et meget stort internasjonalt konsern. Deres enorme produksjonsvolum tvinger dem nå til å flytte hovedsetet inn til det industrielle området Almanasa. Ny og moderne teknologi, produksjonsutstyr, kvalitetssikring og administrasjon, sammen med unik kunnskap og kunstnerisk håndverk, vil bidra til produksjonsøkning, kundetilfredshet og god service.


Ved hjelp av kvalitetssikringssystemet ISO 9000, kan man være sikker på at alle produksjonens om lag 250 håndteringer går rett for seg. Sendra er et av de mest unike merkene som alltid kan ses på Catwalken, enten med egne produkter eller som underleverandør av fottøy til andre fashion houses verden over. Men vel og merke, og med god grunn - ikke til de mange motehusene som har sine egne boots merker, slike som Dolce & Gabana, Gant, Marlboro, Diesel, Levi's, osv, osv. Og husk at når du kjøper deg et par Sendra, er mye av produksjonen håndarbeid. Derfor vil utskjæringer, mønster og broderier være helt unikt for akkurat det paret du kjøper deg.

Lykke til med dine nye Sendra Boots!Her er et par smakebiter av deres håndverk:Sendra 10619 Sendra USA Stars´n´Stripes